Oferta grillowa i obiadowa dla grup – Centrum Pasterskie

Oferta obowiązuje przy grupach liczących min. 25 osób.

Oferta dotyczy posiłków wydawanych w porze obiadowej tj. godz. 11:00 – 16:00

Na każde 15 osób płacących za posiłek przypada 1 posiłek gratis  (dla pilota/przewodnika/kierowcy).

 

OFERTA GRILLOWA

Posiłki serwowane na talerzykach papierowych, na zewnątrz  – pod zadaszoną wiatą

  

ZESTAW GRILLOWY I – CENA 10 ZŁ

Kiełbaska z grilla (200 g)

Pieczywo (150 g)

Ogórek konserwowy (30 g)

Dodatki:  Keczup/Musztarda

NAPOJE:  Herbata / Kawa / Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

ZESTAW GRILLOWY II – CENA 12 ZŁ

Kiełbaska z grilla (200 g)

Pieczywo (150 g)

Ogórek konserwowy (30 g)

Dodatki: Keczup/Musztarda

Serek gazdowski (tzw. „mały oscypek” 30 g) z żurawiną

NAPOJE:  Herbata / Kawa / Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

OFERTA OBIADOWA

Posiłki serwowane na porcelanie,  w sali restauracyjnej, znajdującej się w sąsiadującym pensjonacie, z pięknym widokiem na Baranią Górę

 

ZUPY – CENA 5 ZŁ

– Rosół jagnięco – drobiowy z kluseczkami (300 ml)

– Zupa pomidorowa z makaronem (300 ml)

 

ZESTAW OBIADOWY I –  CENA 15 ZŁ

(POLECANY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY)

Kotlet z kurczaka (panierowany filet z piersi 180 g )

 Do wyboru: – Frytki (200 g) z keczupem

– Ziemniaki gotowane (300 g)

Surówka z marchewki, jabłka i pomarańczy (200 g)

NAPOJE:  Kompot z owoców sezonowych

Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

ZESTAW OBIADOWY II – CENA 15 ZŁ

Pierogi regionalne (10 sztuk – 300 g)

Do wyboru: – pierogi z jagnięciną

– pierogi z bryndzą owczą

– pierogi z oscypkiem i żurawiną

– mix pierogów (po kilka sztuk z w/w propozycji)

NAPOJE:  Kompot z owoców sezonowych

Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

ZESTAW OBIADOWY III – CENA 15 ZŁ

Spaghetti z jagnięciną, sosem pomidorowym i  oscypkiem (350 g)

NAPOJE:  Kompot z owoców sezonowych

Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

 

ZESTAW OBIADOWY IV – CENA 25 ZŁ

(POLECANY DLA DZIECI, MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH)

Delikatny mielony kotlet jagnięcy w panierce (180 g)

Do wyboru:  – Ziemniaki gotowane (300 g)

– Ziemniaki zapiekane z sosem z bryndzy owczej (300 g)

– Frytki (200 g) z keczupem

Do wyboru:  – Buraczki zasmażane (200 g)

           – Kapusta czerwona z boczkiem i żurawiną na ciepło (200 g)

NAPOJE:  Kompot z owoców sezonowych

Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

ZESTAW OBIADOWY V – CENA 25 ZŁ

(POLECANY DLA DOROSŁYCH)

Pieczona jagnięcina – porcje z udźca z kością (200 g)

Do wyboru:  – Ziemniaki gotowane (300 g)

– Ziemniaki zapiekane z sosem z bryndzy owczej (300 g)

Kapusta czerwona z boczkiem i żurawiną na ciepło (200 g)

NAPOJE:  Kompot z owoców sezonowych

Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą

 

 

 

NAPOJE, ZIMNE PŁYTY, DESERY:

Napoje gorące:  Kawa/Herbata – 5 zł/os.

Deser: Tradycyjny weselny kołocz śląski z serem – 5 zł/os.

Galaretka owocowa – 5 zł/os.

Zimna płyta: Deska serów owczych i wędlin regionalnych – cena 10 zł

(certyfikowany oscypek i redykołka, bryndza owcza,

ser wołoski dojrzewający, bundz, kiełbasa barania, pieczywo)


UWAGA!

  • Wszelkie zmiany dotyczące menu oraz ilości osób korzystających z posiłku można zgłaszać najpóźniej na 24 godziny przed planowanym wydaniem posiłku dla grupy – dotyczy również informacji na temat osób korzystających z diety bezglutenowej, wegetariańskiej,
  • Oferta obowiązuje przy grupach liczących min. 25 osób.
  • Na każde 15 osób płacących za posiłek przypada 1 posiłek gratis (dla pilota/przewodnika/kierowcy).
  • Oferta dot. posiłków wydawanych w porze obiadowej tj. 11:00 – 16:00
  • Rezerwacje posiłków dla grup można zgłaszać telefonicznie :

Maria Kohut – tel. 694 844 840 lub mailowo na adres: kolyba@op.pl

Strona wykorzystuje pliki Cookies (ciasteczka) do celów statystycznych - Korzystając ze strony akceptujesz politikę plików Cookies. Dowiedz się więcej o Cookies.
Akceptuję ciasteczka
x